KUDÜS HAFTASI

Okulumuzda bu hafta 'Kudüs haftası' ilan edilmiş ve hafta boyunca etkinlikler düzenlenmiştir.

07.11.2023 578

Ilk olarak, ''Hanzala ve Direniş'' temalı karikatür sergimiz  öğrencilerimizin ziyaret edebilmeleri için hafta boyu sergi salonunda sergilenmiştir.

Hazırlık D sınıfı hazırlamış olduğu ''Ey Kudüs''isimli programı okulumuzun 7. Sınıf öğrencilerine sunmuştur.

Halit Hicazi hocamız ''Filistin'in Tarihi'' başlıklı sunumunu İngilizce ve Arapça olarak gerçekleştirmiştir. Selver Neslihan Aydoğdu hocamızın düzenlediği programa tüm lise öğrencilerimiz yoğun bir şekilde katılım göstermiştir.

Ve Kudüs haftası etkinliklerimizde son olarak Beyt'ül Makdis Tahlil Grubundan Zeynep Sena Yılmaz ve Ayşenur Çalışkan hocalarımız ''Mescid-i Aksa Bizim Neyimiz Olur'' isimli sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.

8. sınıf öğrencilerimizin katıldığı program ödüllü bilgi yarışması ile sona ermiştir.

Programlarda emeği geçen tüm DKAB zümresine teşekkür ediyoruz.

Ayşegül EROĞLU -F. Betül BAYSAL -F. Betül HAMARAT -F. Hilal ÇAKMAK-Rabia PEKTAŞ-Z.HalimeÖZDEMİRAY

07-11-2023

Adres:
Sancak Mh. Veysel Karani Cd. No41 Selçuklu/Konya Erkek Bölümü Mehmet Akif Mahallesi Mübah Sokak No1 Selçuklu/Konya Kız Bölümü