İlmek İlmek Sevgi (Toplum Hizmeti Çalışması)

İlmek İlmek Sevgi

12.09.2021 581

"Haydi, çıksın ortaya sandıktaki şişler, ipler, yumaklar;

Örülsün ilmek ilmek atkılar, yelekler, eldivenler, patikler, çoraplar..."

diyerek çıktığımız bu yolda Sevgi Evlerindeki yavrularımız, mevsimlik iş için gelen çocuklarımız ve Doğu'daki Mehmetçiğimiz üşümesin, sıcacık bir kış geçirsin diye el emeği, göz nuru örgülerimizi sahiplerine ulaştırarak  toplumda ve öğrencilerimizde  farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Katkıda bulunmak isteyen herkes proje rehber öğretmenlerimizle iletişime geçebilir.

15 Ekim 2021 Cuma gününe kadar el emeği örgülerinizi okulumuza ulaştırarak sizlerin de katkıda bulunmasını rica ediyoruz.

Danışman Öğretmenler:

Emine ÖZKAN, Aslı ÇALIŞKAN, Zeynepnur AVCI, Hatice HOPLAR

Adres:
Sancak Mh. Veysel Karani Cd. No41 Selçuklu/Konya Erkek Bölümü Mehmet Akif Mahallesi Mübah Sokak No1 Selçuklu/Konya Kız Bölümü