7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN ''RESFEBE'' ÇALIŞMALARI

7.Sınıf Öğrencilerimizin ''Resfebe'' Çalışmaları

03.01.2021 7719

Resfebe, resimler ve harfleri farklı şekillerde kullanarak bir kelimeyi veya bir cümleyi buldurmaya dayanan bir akıl oyunu türüdür. Dikkat ve konsantrasyonu geliştirmesi, kavramları ilişkilendirme becerisi kazandırması, yaratıcılığı artırması gibi eğitimin önemli basamaklarında büyük katkı sağlar. Resfebe bilmeceleri biraz mantık ve hayal gücü ile çözülebilir. 7-H ve 7-F sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı resfebeleri öğrencimiz Meryem Sare Mercan web2 araçlarından powtonu kullanarak resfebe severlerin izlenimine sunmuştur. Emeği geçen tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Resfebe örnekleri için aşagıdaki linklere tıklayınız:

RESFEBE 1

RESFEBE  2

RESFEBE  3

Adres:
Sancak Mh. Veysel Karani Cd. No41 Selçuklu/Konya Erkek Bölümü Mehmet Akif Mahallesi Mübah Sokak No1 Selçuklu/Konya Kız Bölümü